Καρυές Παυσανίας

2014

2015

2016

2017

2018

2019

2020

2021

Αρχείο 2021

(3 Δημοσιεύσεις)

Κάντε κλίκ στους Τίτλους Ειδήσεων για την Προβολή των Άρθρων.


 • Πορεία εργασιών ανάπλασης της πλατείας Ράχης (29.01.2021)
  • Αν και διανύουμε έναν δύσκολο χειμώνα λόγω των περιορισμών της πανδημίας, η πορεία των έργων για την ανάπλαση της πλατείας Ράχης συνεχίζεται με βάση το προγραμματισμό της. Μετά από μια μικρή παύση εργασιών μέσα στις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, τα συνεργεία του κ. Δημήτρη Δήμα ξεκίνησαν τις εργασίες. Όπως έχουμε προαβαφέρει σε παλαιότερη δημισεύση, ο συμπατριώτης μας έχει αναλάβει την υπεργολαβία του έργου από την εταιρία ΑΤΤΕΚΕ με έδρα τον Πειραιά Αττικής.

   Όπως φαίνεται από τις εικόνες που αναδημοσιεύουμε, η νέα πλατεία έχει αρχίσει να παίρνει την τελική μορφή και εικόνα με τις πλακοστρώσεις που ολοκληρώνονται. Προηγήθηκε η αντικατάσταση όλων των σωληνώσεων ύδρευσης και αποχέτευσης, η αποξήλωση της ασφάλτου και τα υφιστάμενα παρτέρια απομακρύνθηκαν. Τα οχήματα θα περνούν μόνο από την βορειανατολική πλευρά, ενώ όλη η υπόλοιπη θα αποδοθεί στους πεζούς και στα καταστήματα.

   Ακολουθεί πλούσιο φωτογραφικό υλικό από τις εργασίες όπως τις δημοσίευσε σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης ο κ. Δημήτρης Δήμας.

   Kάντε κλικ για να προβάλετε τις εικόνες σε μεγέθυνση.

 • Στα λευκά ντύθηκαν οι Καρυές λόγω χιονόπτωσης (16.01.2021)
  • Η επέλαση της κακοκαιρίας με την ονομασία Λέανδρος στόλισε στα λευκά τις Καρυές. Η χιονόπτωση ήταν έντονη και δυσκόλεψε τις μετακινήσεις, άλλα όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες που αναδημοσιεύουμε, το θέαμα ήταν πανέμορφο.

   Kάντε κλικ για να προβάλετε τις εικόνες σε μεγέθυνση.

 • Ευχές για ένα νέο και ελπιδοφόρο Έτος από τον δικτυακό τόπο karyes.gr (08.01.2021)
  • Η δικτυακή πύλη karyes.gr ευχαριστεί όλους όσους έστειλαν ευχές και με τη σειρά της εύχεται σε όλους Χρόνια Πολλά, Καλή Χρόνια με Υγεία και Ελπίδα για όλο τον κόσμο σε μια χρονιά δοκιμασίας που όλοι ευχόμαστε να οδηγήσει σε ένα καλύτερο μέλλον!

   Όπως και πέρσι, έτσι και φέτος δημοσιεύουμε τις ευχετήριες κάρτες που λάβαμε, είτε ως δικτυακή πύλη είτε ως εκπρόσωποι του Συνδέσμου των Απανταχού Καρυατών.

   Kάντε κλικ για να προβάλετε τις ευχετήριες κάρτες σε μεγέθυνση.