Καρυές Παυσανίας

Νέα - Ενημέρωση


19.10.2022

Ενημέρωση από τον Αθλητικό Σύλλογο «Ο Καρυάτης»

 

A.Σ. Ο Καρυάτης - 1924

Αγαπητά Μέλη και Φίλοι του Συλλόγου,

όπως γνωρίζετε, στις 13-2-22 πραγματοποιήθηκε Γ.Σ. των μελών για την τροποποίηση του Καταστατικού και την εναρμόνισή του με τον Νέο Αθλητικό Νόμο 4726/2020. ΄Αμεσα συγκεντρώθηκαν σαράντα επτά (47) υπογραφές και με όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά, ανατέθηκε η διαδικασία έγκρισης σε δικηγόρο της περιοχής μας. Τελικά σήμερα 6-10-2022, παραλάβαμε από τη δικηγόρο μας την υπ΄ αριθμ. 24/2022 Διαταγή του Ειρηνοδικείου Σπάρτης, όπου εγκρίθηκαν οι Τροποποιήσεις (άρθρο 4, παράγρ. 7, περίπτωση Β, 6, 8 και 9, ενώ προστέθηκε και νέο άρθρο, το οποίο αριθμείται ως 7) του Καταστατικού μας.

Επίσης μετά το καλοκαίρι επανερχόμαστε και σας ενημερώνουμε για τις δράσεις και κινήσεις του Καρυάτη, το τελευταίο εξάμηνο.

  1. Ο Σύλλογος συμμετείχε στην οργάνωση των αγώνων (SCRAMBLE 10-4-22). Φρόντισε για τις αναγκαίες χωματουργικές εργασίες της πίστας και μέλη του Δ.Σ. ήταν κριτές σε σημεία της διαδρομής.
  2. Τοποθετήθηκαν ενημερωτικές πινακίδες στην οικία του Ευεργέτη Γ.Θ. Σκιούρη
  3. Αντικαταστάθηκαν οι φθαρμένες πινακίδες προς το Μνημείο Καρυατίδων, που είχαν τοποθετηθεί με πρωτοβουλία του Συλλόγου το 2004.
  4. Κατασκευάστηκε αποχετευτικό δίκτυο στα γραφεία του Συλλόγου και τοποθετήθηκαν είδη υγιεινής στο μπάνιο.
  5. Πραγματοποιήθηκε η ετήσια συντήρηση των παραδοσιακών στολών του Χορευτικού Ομίλου Καρυών. Οι πρώτες στολές αποκτήθηκαν το 1992 και οι τελευταίες προσφέρθηκαν πέρυσι από την οικογένεια Φραγκή, στη μνήμη της αείμνηστης Γυμνάστριας Ντιάνας Τάρταρη από το Ξηροκάμπι.
  6. Κατασκευάστηκε αποχετευτικό δίκτυο στην πρώην αποθήκη του Γεωργικού Συν/σμού. Ο χώρος όπως είναι γνωστό θα λειτουργήσει, ελπίζουμε σύντομα, σαν τόπος άθλησης, πολιτισμού και ψυχαγωγίας.
  7. Πριν δύο (2) εβδομάδες ο Σύλλογος προέβη στον καθαρισμό του ισογείου της Οικίας Σκιούρη, όπου έχουν αποθηκευτεί και χρήσιμα πράγματα των Συλλόγων του χωριού μας. Ολόκληρη ημέρα ο Δημήτρης Δήμας προσέφερε τα μηχανήματά του δωρεάν και με τη βοήθεια του Π. Μεντή νοικοκυρεύτηκε ο χώρος. Ο Πολιτιστικός Σύλλογος ανέλαβε τον σοβατισμό του.
  8. Επισκευάστηκε η συρόμενη πόρτα στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου.
  9. Στις 13 Αυγούστου 2022, πραγματοποιήθηκε οικονομικός απολογισμός του Συλλόγου ενώπιον μικρού ακροατηρίου.
  10. Ο τοίχος της οικίας του Ευεργέτη Γ.Θ. Σκιούρη εδώ και αρκετό καιρό έχει στολιστεί με μαύρο spray.
  11. Oυδέν σχόλιον !!!!

Με τιμή

Το Διοικητικό Συμβούλιο