Καρυές Παυσανίας

Νέα - Ενημέρωση


30.06.2018

Τα νέα του Αθλητικού Συλλόγου «Ο Καρυάτης»

 

Προχωράει η μετατροπή της πρώην αποθήκης σε πολυχώρο αθλητικών και πολιτιστικών εκδηλώσεων. Όπως μας ενημέρωσε ο πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Αθλητικού Συλλόγου «Ο ΚΑΡΥΑΤΗΣ», κ. Θεοδωρος Μεντής, μέχρι το καλοκαίρι ο χώρος θα έχει ανοίξει προκειμένου να μπορούν τα παιδιά και οι αθλούμενοι να το χρησιμοποιήσουν. Ο χώρος έχει ήδη καθαριστεί και βαφτεί και έχουν μπει νέα παράθυρα. Παράλληλα, ήδη άρχισαν να τοποθετούνται όργανα γυμναστικής.

Ο Σύλλογος κάνει έκκληση σε όσους συμπατριώτες μπορούν, να βοηθήσουν για την ολοκλήρωση του έργου. Εκτός από τυχόν οικονομικές προσφορές, ο Σύλλογος κάνει έκκληση σε όσους έχουν στην κατοχή τους κάποιο όργανο γυμναστικής, ή άλλου είδους αθλητικό εξοπλισμό, ή τραπέζι επιτραπέζιας αντισφαίρισης (Ping-Pong) και θέλουν να το δωρίσουν για να αθλούνται τα παιδιά του να επικοινωνήσουν στο τηλέφωνο 6974487967.

Επίσης ολοκληρώθηκε η ανακαίνιση και ο εκσυγχρονισμός των εγκαταστάσεων του Αθλητικού Κέντρου. Συγκεκριμένα επιδιορθώθηκαν οι εξέδρες του ποδοσφαιρικού γηπέδου, τοποθετήθηκε νέα περίφραξη στις κερκίδες και στα αποδυτήρια τα οποία ανακαινίσθηκαν. Αυτό που όμως θα προκαλέσει αίσθηση σε όλους τους επισκέπτες του καλοκαιριού είναι ο φωτισμός. Τόσο το γήπεδο του ποδοσφαίρου, όσο και του μπάσκετ έχουν φωταγωγηθεί και πλέον ο καθένας μπορεί να αθληθεί και τις νυκτερινές ώρες.